lauantai 12. tammikuuta 2008

Tulevaisuus.

Pari kolme vuotta sitten eräänä kesäpäivänä tuijottelin savimöykkyä. Kysyin: miksi sinä haluaiset tulla? Aikani tuijoteltua savi muotoutui pyramiideiksi. Tein niitä varmaankin kymmenkunta. Nuo kolme ovat jäljellä. muut on lahjoitettu, myyty tai muuten vain annettu pois. En tiedä miksi tein niitä. En mielestäni ole ollut mikään Egyptifani. Ehkä muoto oli se, joka miellytti. Vai olisiko se ns. "etiäinen ". mene ja tiedä.

Nyt kuitekin tilanne on se, että isosisko Raija tarvitsi matkaseuraa Punaisellemerelle ja minä "kilttinä" pikkusiskona"uhraudun" hänen seurakseen Punaisenmeren risteilylle. Saanpa nähdä pyramiideja, Luxorin ja Jordanian Petran. Eikö olekin mahtavaa?

Ongelma on tietenkin pukeutuminen, kuten aina lomalle lähtiessä. Kaapissa ei ole mitään sopivaa. Toppahaalarit eivät käy, eikä aurinkotopit. Mutta arabinaisten huivit voisivat olla pop. Mutta kuinkas ne sidotaan, kääritään pään ympäri. Se on vaikeaa. Ainakin töissä ollessa näin kuinka vaikeaa on kääriä huivi oikeaoppisesti sängyssä maaten. No me toivottavasti käärimme niitä seisoaltaan. Eikös harjoitus tee mestarin. Siis harjoittelemaa.


Saisiko siellä näkyä kasvot kokonaan?



Vai olisiko tämä parempi? Huivi muuten on aivan uutukainen ja siinä on paljettejakin vaikka ne eivät näy kuvassa.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Marke hei, me emme ainakaan tarvinneet huiveja Egyptissa, Hurghadassa. Turistina siella sai kulkea ihan miten vain. Varokaa vatsuria, meidan seurueesta se iski 80 %:iin. Viimeiset alkoivat yokata vasta paluumatkalla, itsellanikin meni pari paivaa sangyn pohjalla.

Anonyymi kirjoitti...

Tiitta: Itse asiassa kyllä minä sen tiesin, tuon huivijutun. Mutta kun oli niin kiva leikkiä huivin kanssa ja kuvitella kaikenlaista. Asumme suomalaisella laivalla ja vain retkillä näemme paikallisia ruokia. Tarttee olla varovainen. Viikossa ei ole paljoa aikaa sairastaa.