tiistai 1. tammikuuta 2008

Joulu, mummin kullat.

Jouluaatto on salaisuuksia täynnä. Lapset kulkevat kuin sumussa jännityksen kasvaessa sietämättömäksi. Kuopuskin näyttäytyy kahtena kappaleena vai onkohan vieressä salattu kaksoissisar.
Mutta kukas tulikaan ja kirkasti koko illan. Sehän oli lasten odottama JOULUPUKKI!
Joulun jälkeen mummilaan saapui itämainen tanssijatar. Esikoinen on aloittanut kiinalaisen tanssin harjoitukset, jos vaikka isän työ vie perheen Kiinaan. Voisiko tunnollisempaa lasta olla.
Harmaana sadepäivänä talviset lumileikit korvattiin sisällä, Vantaan HopLopissa.
Kaksi tuntia menoa ja meininkiä. Portaita ylös,


Ja mäkeä alas.

Kaksi paria valvovia silmiä hävittivät lapset välillä aivan tyystin. Ensin löytyi pienin häkistä palloja kassiin keräilemässä.


Kassin täytyttyä portaita ylös.

Ylhäällä olivatkin sisaret tykkien luona ampumassa softpalloja alas. Kierre oli loputon, pallot pussiin ja ylös sitten tykillä alas. Kaikilla oli hauskaa.

Välillä näkyi vilahdus tutuista tytöistä verkkolabyrintissä. Kiinni tuskin olisimme saaneet vaikka olisimme yrittäneetkin.

Mummilassa tytöt valtasi savihimo. Keittiön pöytä valloitettiin tilapäiseksi savipajaksi. Mitäs mummi ei antaisi, kun tytöt osaavat niin kauniisti pyytää.
Kuopukselle saven sielun etsiminen oli tarkkaa puuhaa.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE !







2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvan uuden vuoden tervehdys Aasiasta. Hua Hin oli rentouttava kokemus, niihin grillattuihin torakoihin ei onneksi tormatty. Hanoissa jo palelee. Kova oli ikava Kajaanissa kuulema jouluna, joten ymmarran kylla mummin ilon lapsenlapsista. Nahtavaksi jaa, muuttavatko "naapuriin"!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tiitta! Ette osuuneet oikeille maalaismarkkinoille, ne olivat muistaakseni Hua Hinin ulkopuolella. Kiva kuulla, että loma oli rentouttava ja mukava. Hyvää kevättä!