tiistai 15. tammikuuta 2008

Äänestys!

Olen ollut ruokkakauppauskollinen asiakas. Menen mielelläni vain aina samaan kauppaan. siellä tiedän missä ovat leivät, juustot, maidot,kahvin jne. Saan sätkyn, kun aina määrätyin ajoin hyllyssä vaihdetaan juustojen paikkoja.
Pitkään olen harmitellut ruokakauppani hedelmätiskejä. Liian usein on löytynyt ylikypsiä ja huonoja tuotteita. Missä ovatkaan tuoreet, kauniit ja maistuvat hedelmät?
Siis etsimään. Hyrylässä on kolme isoa ruokakauppaa : kaksi S-markettia ja yksi K-market. entinen kauppani oli toinen noista S-marketeista, se vanhempi. Siis rohkeasti kilometrin pitemmälle kotoa. Uuden kaupan ovesta sisään. Ihmisiä vähemmän, väljät käytävät ja heti kohta hyvin hoidetut hedelmähyllyt. Ihmettelin kuinka saman kauppaketjun liikeissä on näin suuri ero. En hakemallakaan löytänyt huonoja hedelmiä. Siispä ostamaan, päärynöitä, banaaneja, luumuja, kiivejä ja pomeloita. Olen pitkään kaivannut pomeloita. Luulin jo, että ne ovat loppuneet maailmasta.


Eikö nämä ole hyvän näköisiä?

Lähempi tutustuminen kauppan vahvisti päätöstäni: Minä äänestän tänään jaloillani, vaihdan kauppaa. Voin ajaa kilometrin pitemmälle niin autolla kuin polkupyörälläkin saadessani tuoretta, kaunista ruokaa. Lihatiskiltä löytyi jopa POROA! Arvatkaapa mitä meillä syötiin tänään?

Ei kommentteja: