tiistai 29. heinäkuuta 2008

Miesenergiaa!

Meillä kävi mies kylässä. Pieni tomera ja vikkelä mies! Jalat veivät eteen, sivulle ja välillä taaksekin päin. Minulla on vähän kokemusta pienistä miehistä. Noita pieniä naisia on ollut enemmänkin ympärillä. Varpaisillaan pääsee varmaankin hiljempaa tulevaisuudessa tyttöjen aittaan. Harjoitus tekee mestarin. Toivottavasti Toivo tulee meille uudemmankin kerran näyttämään millainen on pieni mies ja tulevaisuudessa suuri mies.
Ttänään olimme Hesassa Senaatintorilla seuraamassa Sotilassoittokuntien Mini-Tattoo esitystä. Torin täydeltä miesenergiaa. Taitavia soittajia, täsmällistä marssia, salskeita miehiä ja jopa joukossa vilahti hentoisia tyttöpuhaltajiakin.
Tässä hollantilaisten tyylin näytettä. Kyllä kelpasi katsella.
Pieniä rumpalipoikia oli peräti kuusi.
Ruotsalaiset eivät luottaneet omiin jalkoihinsa. Heillä oli hevoset. Upeaa ja taidokasta yhteispeliä hevosilta ja salskeilta viikingeiltä.

Ja täältä tulevat suomipojat, Kaartin soittokunta ei jäänyt ollenkaan huonommaksi. ja sokerina pohjalla sain kuulla marssin "Muistoja Pohjolasta" lapsuudessa mieleen jäänyt marssi, joka oli isälle hyvinkin tärkeä.

Kuvat suurenevat klikkaamalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ihania kuvia. Olivatko pikkupaimentajat mukana mini-Tattoossa? Kiitos viela hurjasti viimeisesta. Hanoissa mukavaa helletta, ja kaikki kunnossa.

pensastasku kirjoitti...

Tiitta: Eivätpä olleet pikkupaimentajat mukana. Istuimme Suurkirkon rappusilla, jossa oli niin kuuma, että luulin istuvani muurinpohjapannun päällä. Luulen, että kaikki olisi jäänyt katsomatta jos tytöt olisivat olleet mukana. Lapsiperheet liukenivat vähitellen pois varjoon. Vain tälläiset kaikenkokeneet vanhukst istuivat sitkeästi paikoillaan.