perjantai 1. elokuuta 2008

Uunituoreita lautasia.

Uunituoreita, vielä vähän lämpimiä lautasia. Aamulla oli jännittävää aukaista uuni ja katsoa millaisilta näyttävät uudet lautaset. Tässä on valkoinen porotokka tunturissa. Kohderyhmä on lapinhullut, sieltä kotoisin olevat ja muuten vain luonnon ja porojen ystävät. Miten on kelpaako?Jos ei eläinkunta kiinnosta, niin miten olisi kasvikunta? Kävisikö kallat lautasiisi?

Vähän on vielä paranneltavaa, mutta nämä ovat ensimmäiset prototyypit. Mielipiteitä odottelen.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka iso lautanen on? Kuvassa porot vähän hukkuu,ei välttämättä oikeasti, kallat on erittäin kauniita. Hyvältä näyttää!

Kipsimuotillako väkersit?

Anonyymi kirjoitti...

Porolautasen läpimitta 24 cm ja kallalautasen 19 cm. Kuvat vain ovat saman kokoiset. Ei ollut kipsimuottia vaan vanhoja muovilautasia käyttelin muottina. Porot ovat kyllä vähän lumituiskun peittämiä, olen samaa mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniilta näyttää. Lautanen taitaa olla sellainen, että tarvisi käteen kokeilla, että miltä se tuntuu. Kalla minuakin mielytti enemmän. (No kun en niinkään ole poroihin mieltynyt.)

Anonyymi kirjoitti...

Pensastasku, suunnittelen Hesan matkaa viikonlopulle 13.-14.12. Oletko silloin jossain lähistöllä myymässä?

Anonyymi kirjoitti...

Tiitta: Olen silloin Vanhalla Ylioppilastalolla joulumyyjäisissä. Minut löytää toisesta kerroksesta tällä kertaa. Tervetuloa!