maanantai 26. marraskuuta 2007

Messut.

Viikonloppuna olin Kädentaito 2007 messuilla Helsingin messukeskuksessa. Siellä oli samaan aikaan Elma maaseutumessut ja Metsämessut. Elman puolella oli kuulemman monenlaisia eläimiä Isoista sonneista kaniineihin. En kuitenkaan päässyt ihailemaan eläimiä, jotka olivat alakerrassa ja omaa pöytää yläkerrassa ei voinut jättää ilman valvontaa. Vein näytille maalamiani munia. Näytillä ne todella olivatkin, ihmiset ihastelivat mutta kukaan ei tahtonut ostaa niitä kun ne olivat kalliita. Toivoin saavani työpalkkaa edes pari euroa tunnilta. No onpa pääsiäisenä kotona munia koristeena. Tässä on sitten laihduttajalle sopivia ateria-aineksia. Niitä kylläkin hyvinsyöneet
asiakkaat ostivat.

Juomapuolikin kiinnosti asiakkaita ja tulevissa myyjäisissä varmaankin vielä enemmän.

Tässä on ystäväni Kirstin puolisko myyntitilassamme. Kirstin kauniit pellavakuitutyöt saivat poljon ihailua ja kiitosta asiakkailta. Munet luulivat ensin materiaaliksi paperia ja hämmästys oli suuri, kun he kuulivat sen olevan pellavakuitua. Niinpä niin nämätyöt on vain itse nähtävä ennenkuin uskoo sen todeksi. (Kirstin www-sivujen osoite on aikaisemmassa blogissani.)

Tääsä myyjäisiinvalmistunut uutuus maitokahvimuki, vetoisuus noin 3 dl.



Naisten joulumessujen valmistelut pyörähtivät käyntiin heti tänään. Nyt onkin hieman kiireistä aikaa jouluun asti. Niinpä toivotan kaikille hyvää Adventtia.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jutellaan sitten Wanhassa Satamassa enemmän,jos on aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Catariina: Näin yritämme tehdä. Vain viikko enää sinne tuloon.