sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Magnolia

6.5 Blogissan oli tunnistustehtävä. Mikä silmu? Kalliin pensaan silmun tunnisi Jaska toisella yrittämällä. Magnoliahan se oli. Ajatuksissani näin kauniin punakukkaisen pensaan pihallamme. No ehkä tulevina kesinä. Lupasin tunnistajalle keramiikkaa. Jaska saapuikin itse hakemaan Ruotsinmaalta saakka. (Tulipa samalla tapamaan suksulaisia). Valinta oli lintu, jonka tunnistaminen on vielä kesken. Suomalaisissa lintukirjoissa ei tätä löytynyt, mutta ehkäpä ruotsalaisista. Magnoliaa piti kuvata tarkkaan.
Yhteiskuva linnusta ja pensaasta.
Siis kukkia ei tullut tänä vuonna vain lehtiä, jotka kärsivät hallasta.

Toivotaan, että saan pensaan hengissä talven yli ja keväällä oksat täyttyvät ihanista kukista.

4 kommenttia:

Jaska kirjoitti...

Kiitos palkinnosta ja kestityksestä. Lintu on jo Ruotsin puolella. Lähestymme satamaa ja 40:n minuutin kuluttua nousemme maihin.

Juju kirjoitti...

Voih! Olen kade magnoliasta!Meillä päin on kiinalainen mies joka hoitaa pieteetillä pientä kaistaletta kerrostalopuutarhaa. Hänellä on siellä upeasti kukkiva magnolia, ja aiheutin kevällä melkein onnetto muuden kun kiljaisin autossa että "kato, magnolia kukkii!!" Peruutettiin sitten katsomaan,kun mies oli selvinnut shokista.

pensastasku kirjoitti...

Onneksi meidän magnolia on kauempana tiestä, ettei tule kolaria sitten joskus kun saan sen kukkimaan. Jos saan? Toivossa on hyvä elää.

tia kirjoitti...

Toivotaan että saat sen selviämään talven yli ja kevätkin olisi suosiollinen.