tiistai 19. toukokuuta 2009

Kiitos MiaO!

Päivä alkoi huonosti. Tai oikeastaan jo viime yö. Vanha vaiva pöpöjä pississä ilmoitteli olemassa olostaan. Join vettä ja juoksin vessassa ja valvoin. Aamulla heti kahdeksalta yhteys terkkariin ja näytteisiin. Toivossa saada lääkeet mahdollisimman pian. Mutta vastaus viipyi melkein kolme tuntia. En voinut käsittää päivystysnäyte ja kolme tuntia. Itse vastaavia näytteitä töissä ollessni tutkiessa tiedän kunka paljon aikaa menee ja kuinka päivystysnäytteet tehdään. No se siitä sitten meni vielä kaksi tuntia ennenkuin sain lääkemääräyksen. Minun vaivani oli pieni, mutta kuinka jaksavat ne paljon sairaammat ja huonokuntoiset vanhukset?


Samalla kun menin apteekkiin pokkesin postiin hakemaan kirjatun kirjeen.

YLLÄTYS! KIRJE KIINASTA MIAO:LTA. K I I T O S !
Päivä pelastettu Kiinan paketti kainalossa ja lääkepurkki taskussa. Ja aamuinen vesisadekin oli lakannut. Nyt paistaa aurinko.


Mitä löytyikään kuplakuoresta: Tiikeribalsamilaastareita, taidokkaita paperileikkuukuvioita, perinteinen solmutyö ja ihana kampa.

Mihinkähän vaivaan raskin näitä laastareita käyttää?
Aivan uskomattoman taitavasti leikattuja kiinalaisen eläinradan merkkejä.
Ei onnistu minulta näiden matkiminen.
Tätä kampaa käytän vain juhlapäivinä.
Kiitos vielä kerran MiaO. Teillä on jo hellettä ja kesä täyttäpäätä. Meillä vasta eletään kevättä ja odotellaan kesää. Oikein hyvää jatkoa ja pitäkää Suomen lippu korkealla.

2 kommenttia:

Pikkusisko kirjoitti...

No olipas ihana postilähetys, ja erityisen viehättävä tuo västäräkki.

tia kirjoitti...

Olethan saanut aivan mahtavan lähetyksen on siinä ollut leikkaamista.