sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Nyt se alkaa!

Nyt se alkaa nimittäin tämän pahan perinnöllisen taudin hoito! Puutarhatauti sai ensiapua tänään pihalla. Kolme tuntia kuoputtamista. Maasta nousevien kasvien tervehtimistä. Kuolleiden lehtien putsausta. Kärhön haituvat ovat kestäneet talven tuiverrukset.

Kultapiiskun kukinto on muuttunut kelohongan väriseksi.

Jaloritarinkannuksen versoja teki mieli melkein suudella.
Maksaruohon versot loistavat ihanan punaisina.

Tulppaanitkin punastuvat ujoudesta .

Pionikin pyrkii ylös mullan pimeydestä.
Ihanaa TERVETULOA kaikki rakkaat kasvit. Käyn aamuisin toivottamassa hyvät huomenet ja iltaisin kiitän päivän kukoistuksesta. Meille tulee jälleen ihana kesä!

Pihahenkien pikkuruinen kesätalo muutti kivenpäälle.

6 kommenttia:

savisuti kirjoitti...

Ompas teillä kaunista jo nyt! Muuton jälkeen piha näyttää täällä autiolta ja tyhjältä, pitää alkaa vähitellen täyttää sitä. Lenkeillä kurkistelen entistä pihaa ja siellä kukkii jo jotakin, toivottavasti uusi asukaskin jaksaa niistä ilahtua.

Juju kirjoitti...

Kuulostaa tutulta! Tääläkin tervehditään jokaista urheaa pikku nokkaa joka tökkää mullasta kevän koleuteen. Ihana tuo kärhökuva!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Ihanaa..se on aina yhtä mukavaa seurata kun kukat nostaa päätään talven jälkeen... Tuo pikku mökki on vallan mukava..siinä taitaa asustella puutarhan tonttu????

pensastasku kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Olen aivan iloinen ja onnellinen,kun voi jo pihalla touhuta. Melkein tekisi mieli mittanauhalla mitata kuinka paljon kasvavat päivässä. Hassua!
eilen tänään huomenna: Sinulle kommentti Vilijonkan blogissa!

saracon kirjoitti...

Lämpimiä ilmoja puutarhalle ja sinulle myös. Bongasin sinut Ruiskaunokin blogista.
Kerään juuri erillistä luontoblogia, kevät kun innoittaa havannoimaan kaikkea.
Terveisin saracon

pensastasku kirjoitti...

saracon: Kiitos vierailusta ja kommentista. Nyt (perjantai) on hyytävän kylmä, ei ole asiaa pihalle. Ehkä ensi viikolla.