tiistai 10. maaliskuuta 2009

Kevättä odotellessa!

Paikallisessa Kukkatalossa vieraileessa näin ensimmäiset muuttolinnut. Parvi ankkoja (?) oli levittäytynyt seinän viereen. Eivät kaakattaneet, eivät askeltaneet katsoivat vain samaan suuntaan. Odottelivat hiljaisina puutarhoihin pääsyä kevään koittaessa. Juhannuksena nekin varmaan ovat päässeet jollekin uusmaalaiselle pihalle tuijottelemaan. Esikoita oli monen värisiä ja suuria joukkoja. Kolme näistäkin muutti meille tuvan pöydälle silmää ilahduttamaan. Näiden ei tarvitse Juhannusta odottaa, noutajat tulevat aikaisemmin.


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten malttamattoman näköisiä lintuja, odottavat ulospääsyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Pensastasku - viime yönä teidän perheen naiset kummittelivat unissani kolmessa polvessa. Vaihdeltiin kirpparitavaroita ja minun piti mennä pitämään Porvooseen kirpparia. Peking olisi ollut mielenkiintoisempi. Että tällaista, terkut Oulusta ja hyviä vaihtariunia sinne! Aloitin uuden työn paikallisessa työ- ja elinkeinokeskuksessa alkuviikosta...

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tiitta! Olen viimeaikoina ollut muutaman kerran Rovaniemellä unissani. Yritän hypätä Oulussa junasta pois ensikerralla ja käydä katsomassa teitä. Terveisiä tutuille!