maanantai 9. marraskuuta 2009

Selittelyä.

Ilmassa on selittelyn makua. Ensin hajosi kamera, sitten hajosi tietokone. Kamera tosin meni uusiksi muutama viikko sitten, mutta tämä tietsikka hajosi vasta nyt. Ensin yritystä korjata, kysellä neuvoja sieltä ja täältä. Lopputulos että vaihtoon menee. No sitten mikä olisi uusi, kyselyä, lukemista, katselua ja lopulta päätös ja hankinta. Eurot pöytään ja uusi läppäri kotiin. Aivot tuntuivat välillä olevan jäässää kuin pihalammikko.
Ensilumikin satoi ja pensastasku ähelsi koneen kimpussa. Olisi ollut kyllä muutakin tekemistä. Joulumyyjäiset lähestyvät vinhaa vauhtia ja mukeja pitäisi vääntää ja paistaa.

Vaan nyt toimii kone ja kameralla saa kuvia. Pensastasku heiluttelee siipiänsä talitintin lailla.
P.S Vielä on monta kikkaa löytämättä. Mutta eiköhän se tästä.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

tia kirjoitti...

Yleensä ne rymähtävät kaikki samaan aikaan ollaan meilläkin se todettu tänä vuonna. Hyvä kun on sinulla nyt koneet ja vempeleet kunnossa, ainahan sitä pientä hienosäätöä voi tehdä. Minullakin jäi lumikuvat ottamatta, mitä ikkunan kautta olen napsinut kavereista. Pitäisi saada noita joulukortteja valmiiksi olen tainnut tulla hitaaksi tai saamattomaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin joutui kone korjaukseen keväällä ja oli se rankkaa, kun ainakin kaksi viikkoa oli kone poissa. Oli kuin ilman käsiä - tai päätä - olisi ollut.
Olenkin sinua kaivannut ja ihmetellyt, mitä puuhaat. Täältä sitten selitys löytyi. Hyvä kun oli euroja kukkarossa, se auttaa yleensä aika paljon :-)

Kyllä uusi kone pikkuhiljaa tulee tutuksi. Aluksi se on tosi nopeakin, joten jotain hyviäkin puolia on.
Kiva kun kuvia taas tulee :-)

pensastasku kirjoitti...

Tia ja Uuna! Kiva kun ette ole unohtaneet minua. Kyllä tämä tästä alkaa lutviutua. Ihmeen paljon sitä on tullut koneesta riippivaiseksi, oikein naurattaa. Toivottavasti minua ei viedä nettiriippuvaisten leirille kuten Kiinassa tehdään.

Kimmonkamera kirjoitti...

Tällaisia nämä koneet ovat. Hajoavat välillä. Minullakin hajosi kovalevy kesän alussa. Ei tuntunut kivalta.