sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Juhlapäivä!

Tänään on juhlapäivä: Bogissani on ollut 10 000 vierailijaa. Kiitos Teille kaikille! Hienoa on ollut tutustua teihin kaikkiin. Joitakin on ollut onni tavata livenäkin. Monta ihanaa bloginkirjoittajaa olen löytänyt suoraan tai kiertoteitä toisten blogeista. Jatketaan matkaa yhdessä.

Toinen juhlan aihe on : Omat pienet KULLANNUPUT istuvat parhaillaan lentokoneessa Pekingistä Vantaalle. He saapuvat kesän viettoon kotoiseen Suomeen. Sydämeni on pakahtua onnesta ja ilosta.
Kolmas juhla: Kylmästä ja sateisesta säästä huolimatta uusi keväällä istutettu pioni availee nuppuaan. Kesä tulee sittenkin!

5 kommenttia:

Ruiskaunokki kirjoitti...

Onnentäyteistä ihanaa kesää! -Meillä Suomessa on nyt kesä, oli säät sitten minkälaisia tahansa.

Eija kirjoitti...

Onnea noiden kaikkien puolesta, kiva tulee taas tyttöset lomaileen. Ja kesä on :))

tia kirjoitti...

Sinulla monta hienoa asiaa, onnea blogille ja ihanaa saat kullannuppuja kylään ja vielä pioni ilostuttaa, pelkkää juhlaa.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea suuren kävijämäärän johdosta! Olen vähän myöhässä, mutta se ei ole kokonaan oma vikani. Laitoin sinut blogilistalla suosikkeihin, mutta en tiedä miksi ei päivittynyt. Nyt tulin muuten vaan katselemaan, kun ihmettelin, etkö mitään kirjoita. Ja löysin täältä monenlaista hienoa :-)

pensastasku kirjoitti...

Ruiskaunokki: Olen kyllä sitä mieltä, että kesällä kuuluu olla lämmintä.
Eija ja Tia: Tyttöjen tulo on varmaankin kesän paras asia.
Uuna. Olet myös minulla suosikeissani. Mikähän sensuuri on iskenyt blogiisi, jos ei pensastasku näy?