sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Taitavia!

Varmoja keväänmerkkejä ovat esim. musiikkiopistojen kevätkonsertit ja luisteluseurojen kevätnäytökset. Talven aikana opitut taidot esitetään yleisölle. Kaksikymmentä vuotta sitten olimme ensimmäistäkertaa musiikkiopiston kevätkonsertissa. Pieni kullanuppumme soitti viululla pienen kappaleen, niiasi nopeasti ja melkein juoksi pois lavalta. Liikuttavaa. Tälläisia konsertteja riittikin toistakymmentä vuotta . Sitten se oli ohi. Tilalle tulivat suvun pienten jääprinsessojen näytökset. Aluksi prinsessoja oli kolme. Kaksi häipyivät jäältä ajanoloon, mutta yksi prinsessa on jäljellä. Nyt jo aikuisen kokoinen ja taitava muodostelma luistelija. Olimme Helsingin Luistelijoiden kevätesityksessä. Liikuttavia pieniä luistelijoita esittämässä erilaisia viidakon asukkeja.
Kuka tuntee tämän pienen linnun, taisi olla flamingo. Onko kukaan muu ottanut tänä keväänä kuvaa flamingosta?
Tässä tanssivat lootuksen kukat. Sara taitaa olla kolmas vasemmalta??? Monta hikistä vuotta ja treenituntia on näilläkin kukilla takanaan. Kaunista katseltavaa oli kahdentunnin ajan. Kiitos kaikille esiintyjille ja heidän vanhemmilleen.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omien lasten kanssa tuli käytyä noissa kevätkonserteissa, tosin pikku kyläkoulut olivat kyseessä ja he soittivat pianoa, ja mieleeni on jäänyt erityisesti 6 käsisesti opetellut kappaleet...
Jos käväiset blogissani niin siellä on jotain sinulle kuuluvaa....

Vilijonkka kirjoitti...

En pysty vielä lähettämään, ainoastaan vastaanpottamaan sähköpostia. Joten vastaan kuvapyyntöihisi heti kunhan on mahdollista! Maltti on valttia, myös Kiinassa, heh.