perjantai 28. joulukuuta 2007

Mummin iloja

Joulu tuli ja meni! Aatto meni uusien ja vanhojen sukulaisten kanssa Porvoossa. Lapset olivat innoissaan Joulupukin saapumisesta. Innan usko on jo mennyttä, mutta hienosti hän on uskovinaan ja pienemmät saavat oikean Joulupukin vierailulle.
Tapanina Inna tuli yksinään tänne Tuusulaan. Uimme joka päivä uimahallissa ja iltaisin pelasimme ja juttelimme isojen tyttöjen juttuja. Tänään tulivat pikkusiskot. Huomenna on ohjelmassa HopLop Vantaalla. Se on sisällä oleva seikkailupuisto. Cilla pääsee sinne ensimmäistä kertaa.
Uiminen on nyt vähän kinkkistä, koska Alvalla on silmätulehdus. Ehkäpä uudenvuoden jälkeen voimme mennä uimaan. Mummin suuri tavoite on saada kaikki kolme tyttöä uimataitoisiksi. Inna on jo niinsanotusti opetettu. Pysyy pinnalla ja sukeltaa sekä jalat että pää edellä. Hän ei siis heti huku. Alva sukeltaa ja uikin jo pieniä matkoja. Cilla pieni vasta totuttelee veteen, mutta kyllä se siitä. On ihanaa nähdä lapsen riemu uuden taidon opittuaan.
Hauskat päivät ovat vielä edessä ennen Loppiaista. Sitten on taas haikeat jäähyväiset, vaikka kyllähän niihinkin on jo tottunut. Tuleehan sitä taas seuraava loma-aika.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää vuoden viimeistä päivää!

Onnellista uutta vuotta,
siunausta ja varjelusta jokaiseen päivään
t. Riitta & perhe.