tiistai 9. helmikuuta 2010

Nyt riittää !


Eilen tuli mitta täyteen. Ei enää lunta, ei yhtään.
 Palasin Helsingistä Silmäklinikalta. Minulla on neljä viikkoa seuraaviin treffeihin aikaa. Kukaan ei kaipaa sinä aikana minua, ainakin uskon niin. Niinpä kysyin Herra Pensastaskulta, josko paetaan talvea jonnekin lämpimään. Mennään vain , kuului vastaus. Siitä paikasta selaamaan äkkilähtöjä. Mielessä Thaimaa tai joku siellä päin. Tulos Brasilia, sehän on matkan varrella Thaimaahan, jos kiertää lännen kautta. Siis ensiviikolla alkaa kahden viikon aurinkokuuri, sambakuuri,uintikuuri ja mikähän muukin kuuri. Eipä ole tullut siellä päin käytyäkään. Jännittää, uusi maa, uusi maanosa, portugalinkieli, paljon ihmisiä ja mitähän muuta sieltä löytääkään.

Posted by Picasa

5 kommenttia:

tia kirjoitti...

Teille tulossa vaihtelua, ja jos ei ole kiinni ja voi tehdä nopean päätöksen. Hyvää loman odotusta.

Jaska kirjoitti...

Tuohan aurinko ja lämpö mukanasi. Kivaa matkaa!

Hanna kirjoitti...

Oi onnellinen olet - lämpimään ja aurinkoon :) Ihanaa!

Mukavia hetkiä lomaa odotellessa!

pensastasku kirjoitti...

Kiitos kommenteista! En tiennyt Brasiliasta paljoakaan varatessani matkan. No en nyt vieläkään paljoa. Vähän jännittää, kun kaikissa oppaissa ja esitteissä varoitetaan varkaista. Taidan ottaa mukaan kaikkine tavarat joist haluan päästä eroon!!!!

Tiitta kirjoitti...

Hyvää matkaa, ja turvallista sellaista. Ihanaa, että olette aktiivisia eläkeläisiä. Meidän Martin päivänä syntyneestä pojasta tuli muuten Martti Armas - Facebookista löytyy muutamia kuviakin.