lauantai 31. tammikuuta 2009

Talvi

Aamu valkeni kuulaana, aurinko kurkisteli metsän takaa. Taivaalle levisi kaino puna. Harvinaista herkkua täällä harmaassa etelän talvessa.Pihamännyn oksat nuokkuvat lumen alla.
Naapurin kuusiaidan lumi kimmeltelee auringossa kuin pohjoisen vaara tai tunturi. Tuli melkein koti-ikävä.
Aurinkoista viikonloppua kaikille! Jatketaan kevään odottelua seuraavana harmaana ja pilvisenä päivänä. Nyt ulos ja lenkille! Kaikki!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja aurinkoisia kuvia sinulla. Aamulla kurreja kuvatessani katselin kuinka lumi jännästi kimmelsi auringossa pudotessaan puun oksilta, sellaista aivan ohutta kuin olisi ollut timantteja ilmassa.

Hieno ilma ulkoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään minäkin kuvasin kun aurinko oli tehnyt pihaan hienoja raitoja lumeen mutta ulos, en koskaan näin kylmänä päivänä jollei ole ihan pakko ja tänään ei ollut pakko kun sain Beellekin ulkoiluttajan.

Kevättä odotellen.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia! Minulle jäivät mieleen eilisen pakkasillan tähtikirkkaat ja lumiset tunnelmakuvat Janakkalan syrjäkylältä, kun yritimme kuulostella helmipöllön puputusta.Kunnon talvi, viimeinkin!
Terveisin Kristiina

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Tia: Sinulla riittää kavereita pihalla. Kiva kun jaat niitä kanssamme.
Savisuti: Kohta on lämpimämpää ja pääset Sinäkin ulos nauttimaan.
Kristiina: En ole koskaan kuullut helmipöllöä tai en varmaankaan tunnista sitä. Voisit pitää lintujenkuuntelukurssin joskus.