maanantai 6. lokakuuta 2008

Tilkkutäkki Kiinasta!

Vehreitä puistoja, jopa rauhallisia ja välillä autioitakin paikkoja Tervetuloa puistokierrokselle.













Kiitos seurastanne! Kiinalaiset kuvat loppuvat tähän.


8 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Oi kuinka kauniita kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

when will you go online?

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista vihreää eri muodoissa ja herkkä kukka lopuksi, kiitos kuvaelämyksistä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hienosta Kiinan kierroksesta! Kuvasi olivat monipuolisia ja antoivat ummikollekin aavistuksen siitä, mitä Kiina on. Erityisesti pidin rakennusten kuvista. On se vain jännää, miten siellä kaikki on niin omanlaistaan ja kuinka se on niin toisenlainen kulttuuri.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos teille kaikille, jotka olette seuranneet matkaani Kiinaan. Kuvasin paljon ja paljon olen pois pyyhkinyt. Paljon oli ihmettelemistä ja ihastelemista. Pintaraapaisuhan se pariviikkoinen matka oli. Jäi kuitenkin sellainen pieni halu palata joskus takaisin ja ehkäpä muuaalle kuin Pekingiin?

Kimmonkamera kirjoitti...

Kiinan kierroksella olin mukana minäkin. Hienosti kuvasi opastivat matkalla. Ei lainkaan hassumman oloinen maa tuo Kiina. Ainakin maisemat ovat hienoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanista puistoista ja kiitos kaikista Kiinan kuvista. Minullekin tuli halu päästä sinne(kin), on niin täysin erilainen maa ja kulttuuri kuin omamme että jo sen takia kiinnostava.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos myös "naapurista" eli Vietnamista. Miksihän aina tuntuu, että ruoho on vihreämpää aidan takana? Ei meillä ole oikeasti noin paljon vihreää täällä, tai sitten minulla on vihersokeus. Punaista kyllä sattumoisin senkin edestä ;)